samedi 29 octobre 2011

Houska

Tak jsme dneska navštívili díru do pekel, která mě zklamala, protože tam nebyla. Bylo ale krásně, a i když bylo zataženo s mlhou, barevné listy všechno kolem prosvítili, jako kdyby svítilo sluníčko. Tohle na podzimu miluju. Tady si můžete prohlédnout nějaké fotky :)

Naše další kroky se ubíraly do Mladé Boleslavy, přesněji na jejich Starý hřbitov. Co na hřbitově? Najít hrob :D, který sice platíme, ale jen matně hádáme, kdo by tam mohl vlastně být a nikdy před tím, jsme tam nebyli. Takže vstupujeme hlavní branou na hřbitov a rozcházíme se do všech stran hledat hrob E XIXX 22-23. Vzhledem k tomu, že jsem byla z naší pátrací skupiny jediná, kdo se zorientoval v jejich podivném číslovacím systému, byla jsem první nálezce a byla jsem na sebe právem hrdá. Konečně jsme našli prarodiče mojí babičky z tátovy strany :D.

Po tomhle hledání jsme v hledání pokračovali a porozhlédli jsme se po nejbližších keškách. Pak jsme ještě čirou náhodou bráškovi (je to bráška, i když je skoro o hlavu vyšší :D) koupili bundu. A jelo se domů :)

Byl to hezký, i  když mlhou ospalý den.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire